Produse din județul Constanța

Produse care ne-au cucerit pentru totdeauna:

  1. Produse din ConstantaEugenia – biscuiții nr. 1 în România – În urmă cu 54 de ani se puneau în funcțiune două mori, o fabrică de pâine și una de biscuiți, ce aveau să fie cunoscute curând în toată țara sub denumirea Dobrogea. Odată cu acestea se nasc cei mai populari biscuiți – Eugenia, ce ne-au făcut tuturor copilăria mai frumoasă.
  2. Baclava turcească. Nu-i de-a noastră, dar am primit-o cu mâinile întinse și cu gura plină de apă. Baclavaua turcească este cel mai dulce dulce pe care-l poți gusta și de care nu te mai poți sătura, iar Constanța este tărâmul ei. De aceea, nu rata Restaurantul „Antik” din Neptun.
  3. Techir, miracolul vine la tine! Prima companie din România ce transpune proprietățile nămolului sapropelic și ale apei termale în recipiente atrăgătoare, în compoziții de îngrijire zilnică, apreciate deopotrivă local și internațional.
  4. Stone Story – În Techirghiol a luat naștere atelierul cu cea mai mare capacitate de producție pentru magneți, tablouri și icoane pictate. Colecția variată îți face alegerea aproape imposibilă.
  5. Murfatlar, vinul zeilor – Vinurile Murfatlar nu mai au nevoie de nicio prezentare. Dacă vrei să iei un suvenir cu tine la plecare, încearcă Vinars, învechit în butoaie mici de stejar. Culoarea deosebită, de chilimbar, și designul sticlei sunt două atribute ce te conving.
  6. Livada Pomicolă Crucea. Traseul spre mănăstirea din comuna Crucea și Izvorul Tămăduirii te conduce printr-o livadă imensă de piersici, caiși, cireși, pruni, gutui și migdali. Pomii încărcați cu fructe oferă o priveliște minunată. Aici se poate vedea cu adevărat rodnicia solului.
  7. Decorațiuni pentru camera copilului sau o jucărie atractivă, produsele propuse de Atelier Mom Bebe din Constanța, sunt realizate manual, din fetru. Întreaga colecție o puteți vedea pe facebook.

Lasă un comentariu...

*