Cohotels din stațiunea Jupiter, județul Constanța

Delta sau California din Jupiter sunt locurile ideale unde cei mici se pot distra şi pot învăţa lucruri noi, iar cei mari se pot relaxa şi îşi pot reîncărca bateriile într-un cadru de poveste.

 

Cohotels din statiunea JupiterLocaţii bine gândite
Hotelul California este situat pe un promontoriu al plajei, oferind o vedere splendidă asupra ţărmului şi mării. Arhitectura în terasamente a hotelului a fost gândită tocmai în ideea de a oferi fiecărei camere o vedere splendidă asupra mării.

Delta sau  California, fiecare locație are ceva aparte ce te face să revii.

În plus, la Hotel California există și o grădină interioară, o adevărată oază de verdeață care vă va face diminețile de vară și mai relaxante.
La capitolul plusuri, amintim de caracterul retras al hotelului, care îl situează în topul preferințelor familiilor cu copii, dar și al celor dornici de odihnă și relaxare.
Plaja nu este foarte gălăgioasă, asta pentru că este destinată în mod exclusiv copiilor și este gândită special pentru a le oferi distracție în condiții sigure. Cât despre piscina exterioară, aceasta oferă un refugiu ideal celor care nu au curajul să se avânte în mare pentru a înota. Dacă facem referire la Hotel Delta, nici acesta nu este mai prejos.

Restaurantul Fish&Grill, de pe plajă, te va răsfăţa cu cele mai delicioase preparate.

Localizat în apropierea plajei, la numai 50 de metri, hotelul se distinge de orice locație din preajmă datorită atmosferii ce plutește în jurul său. Pe lângă serviciile de înaltă calitate (specifice de altfel ambelor locații), decorul superb al grădinii înverzite, camerele confortabile și răcoroase (așa cum ne plac vara), Hotel Delta mai are un atu: școala de scafandri care propune scufundări de agrement sau cursuri certificate prin brevet de scafandru recunoscut internațional.

Aici veţi găsi exact ceea ce căutaţi: un loc de joacă minunat pentru cei mici și un pachet complet de servicii pentru un sejur ideal.

Micul paradis al copiilor
Că vorbim de Delta sau de California, cele două locații Cohotels din stațiunea Jupiter, fiecare are ceva aparte faţă de multe alte hoteluri de pe Litoralul românesc: servicii de divertisment pentru copii incluse în facilitățile de cazare. Odată ajunși aici, copiii se pot juca, pot învăța să danseze, pot învăța teatru, pot participa la ateliere de creaţie sau pot sta sub supravegherea educatoarelor din cadrul grădiniţei în program babysitting. Pentru părinţii epuizaţi, care doresc câteva ore de linişte la plajă, fără a avea grija celor mici, acest hotel este un adevărat paradis, la care vor reveni cu siguranță an de an.

În Casa cu Poveşti, copiii intră în lumea basmelor.

O oază de relaxare pentru părinţi
Pentru cei mari, oboseala trece instant atunci când ajung la California sau Delta, cele două locații Cohotels din stațiunea Jupiter. Și asta pentru că aici se pot bucura de privilegiul de a sta liniştiţi pe şezlong sau la bar, cu un cocktail răcoritor în faţă, știindu-i pe cei mici în siguranță la grădiniţa hotelului.
Dacă plaja nu este de ajuns, nici serviciile de diverstiment pentru copiii, turiștii pasionați de jocuri video au la dispoziție o sală de Xbox şi una de PS3, în cadrul Hotel Delta.
Și cum internetul a devenit ca aerul, în cadrul hotelurilor există wifi gratuit.
Serile devin și mai interesante cu muzică live, ring de dans şi o selecţie rafinată de mâncăruri şi băuturi.

Ce ne-a plăcut?

Teatrul de Vară, parte a Grupului Cohotels, proaspăt renovat, își așteaptă oaspeţii într-un cadru minunat, ideal pentru reprezentații de prestigiu. Spectacolele de teatru sau concertele sunt mai intense la malul mării.

 

Lasă un comentariu...

*