Complexul turistic Club Dunărea din stațiunea Eforie, județul Constanța

Care sunt atributele ce definesc locul tău de cazare pe Litoral? Unii vor confort, alții preferă proximitatea față de plajă, în timp ce alții sunt în căutarea unui refugiu relaxant sau, din contră, sunt adepții decibelilor.

Complexul turistic Club Dunarea din statiunea EforieEchipa noastră a luat la pas județul Constanța odată cu debutul sezonului estival și a avut parte de o expediție minunată, în ciuda absenței turiștilor. În această perioadă mi-a fost dat să descopăr o altă față a Mării Negre și a stațiunilor, cum nu cred că le-am văzut vreodată. Sunt prea multe distracții ce te distrag de la calmul locului, aceleași care dau un suflu deosebit locurilor constănțene și te fac să visezi cu ochii deschiși la nisipul auriu și apa potrivit de rece cât să te trezească din amorțeală.

Complexul turistic Club Dunărea din stațiunea Eforie se întinde pe o suprafață de 20.000 mp, fiind înconjurat de pomi și verdeață.

De data aceasta, desprinşi de euforia acestor momente, am avut răgazul să digerăm fiecare loc, să-i descoperim farmecul în detaliu, iar unul dintre ele l-am aflat nu departe de Eforie Nord.
Un complex amplu, generos, ce-ţi lasă impresia că între copacii înalţi a luat naştere un orăşel atipic ce funcţionează după propriile reguli la care are acces doar un anumit public, cu un dezvoltat simţ al bunului gust, ce apreciază calitatea şi confortul.
Şi pentru că ne-am făcut un obicei în a petrece câteva minute cu gazdele, ne-am oprit la un pahar de vorbă.
Senină şi deschisă, responsabila cu spaţiul ne-a prezentat povestea locului.

Scurt istoric
Inaugurat în anul 2008, acest complex turistic s-a remarcat şi a devenit una dintre destinaţiile preferate de turişti, în primul rând datorită poziţiei, într-o zonă retrasă, înconjurată de verdeţă din abundenţă. Iarba, şi în mod special copacii, cu ale lor coroane dese, contribuie la conturarea unei atmosfere intime, dar şi a unui climat răcoritor, ca un suc revigorant, savurat chiar atunci când îţi este mai sete. În plus, alte aspecte definitorii au fost şi rămân arhitectura şi amenajările interioare ale camerelor, precum şi felul în care clădirile comunică între ele.
Cei aproximativ 20.000 de metri pătraţi destinați acestui loc s-au transformat de-a lungul vremii într-un paradis al relaxarii, dar şi un loc apreciat în rândul turismului de afaceri.

De ce complexul turistic Club Dunărea din stațiunea Eforie?
Dintr-o sumedenie de motive, iar cel mai important este felul în care oaspeții sunt primiți, cum sunt tratați. În fond, fiecare decizie și fiecare serviciu ce a fost implementat aici s-a raportat la nevoile clientului, acesta fiind tot timpul în centrul atenției. Atent la comportamentul acestuia, complexul turistic Club Dunărea din stațiunea Eforie urmărește în detaliu să-i aducă satisfacție fără să facă rabat de la calitate, să-i ofere produse și servicii de calitate. Astfel, fie că vorbim de segmentul business, de evenimente, turism balnear sau relaxare, pentru oricare dintre aceste variante opțiunea este Club Dunărea.
Locurile de cazare, ce se apropie de 400, sunt dotate cu facilități moderne și sunt puse în evidență printr-o amenajare de bun-gust.
Iar ceea ce modifică echilibrul balanței în favoarea acestui spațiu sunt activitățile ce te pot ține ocupat de dimineață până seara.

Cum arată un concediu în complexul îmbrățișat de natură?
Pe lângă băile de soare obligatorii, pe plaja privată sau la piscină, cei care iubesc apa, dar încă nu au învățat să o calce, au oportunitatea să învețe să înoate în acest concediu. Cursurile se țin în cadrul complexului și sunt extrem de apreciate, mai ales în rândul părinților care-și doresc acest lucru pentru copiii lor, însă au nevoie de un specialist.
Și pentru că tot vorbim de părinți, atât ei, cât și micuții lor se vor simți extrem de răsfățați, având în vedere că multe dintre activități li se adresează lor, copiilor.

Restaurantul Dunărea satisface cele mai exigente gusturi culinare, oferind preparate traditionale și internationale.

Implicați în jocurile distractive de la piscină sau în cursuri de dans ori miniteatru, vor profita de toată această perioadă și vor avea ocazia să mai adauge o „cărămidă” în structura culturii lor. În tot acest timp, părinții se vor putea relaxa, vor putea uita de griji, întinși pe șezlonguri la soare sau vor putea participa la evenimente cu tematici diferite, organizate seară de seară.

Lasă un comentariu...

*