Hotelul Europa din stațiunea Eforie, județul Constanța

Nu există vară fără mare, cum nu poți vorbi despre stațiunea Eforie fără să faci trimitere la Hotelul Europa.

Hotelul Europa din statiunea EforieȘi-a câștigat acest statut, această reputație în rândul turiștilor ce vin să se bucure de frumusețea mării, de nisipul fin două motive: servicii de calitate și o locație de excepție prin prisma poziției, proximitatea față de mare și prin intermediul camerelor elegante, spațioase și intime.

O echipă de succes timp de 50 de ani.

Întâlnirea cu Hotel Europa, indiferent la a câta vizită ești, este de fiecare dată aceeași, uimitoare, primitoare. Te simți ca un oaspete de onoare, privilegiat de atmosfera de vacanță, de relaxarea ce te ademenește chiar de la ușă, pentru că știi că vei dormi într-unul dintre cele mai confortabile paturi, în lenjerii răcoroase care-ți amintesc de cât de plăcută este camera de hotel într-o zi caniculară. În orice moment al zilei ai păși aici, îți amintești de ce ți-ai dorit atât de mult un concediu și mai cu seamă de ce ai ales să te cazezi la Europa.

Terenul de minigolf este pentru cei care doresc să ia o pauză de la plajă o sursă plăcută de amuzament.

Să stai pur și simplu în balcon, să privești răsăritul, de exemplu, cu o cafea sau un pahar de șampanie, să asculți marea cum se izbește de mal este un deliciu sufletesc, un moment de beatitudine ce rar îl poți atinge.

Priveliștea din balconul camerei, panorama ce ți se deschide în fața ochilor este ca o cireașă pe tort.

Omul sfințește locul, iar meritul pentru care anul acesta Hotel Europa împlinește 50 de ani, pentru care an de an este căutat de tot felul de turiști, români sau străini, tineri sau la o a doua tinerețe, se datorează echipei, celor care, începând de la room service și până la conducere, se preocupă constant ca vacanța să fie o vacanță de neuitat, condimentată cu arome și ingrediente occidentale.

 

Ce ne-a plăcut?

Facilitățile camerelor sunt cele care tot timpul vor înclina decisiv balanţa atunci când îți dorești un concediu perfect. Cu toate că ai mare la doi pași, nici piscina nu este de ocolit. Ispititoare ca o himeră, te ademenește să-i guști răcoarea și să zăbovești câteva clipe pe șezlog cu un cocktail sau un fresh răcoritor.

 

Lasă un comentariu...

*