Ana Aslan Health Spa din stațiunea Eforie, județul Constanța

Indiferent de sezon, de locație, SPA-ul este mereu actual și se traduce la fel, o toropeală plăcută, o amorțeală benefică pentru minte, în general, dar și pentru corpul solicitat și încordat.

Ana Aslan Heath Spa din statiunea Eforie Când spui spa nu ai cum să nu te gândești la apă, la masajul delicat pe care aceasta ți-l face în bazinul special, la sauna ce pare că nu te ajută să elimini doar toxinele, ci și povara stresului de peste zi. Însă Salute Per Aqua (semnificația celor trei litere abreviate) înseamnă mult mai mult, mai ales dacă ai de-a face cu un templu al relaxării așa cum este Ana Aslan Health Spa din statțiunea Eforie Nord.
Aici, unde tradiția și-a pus amprenta, SPA-ul este echivalentul masajelor relaxante prelungite, inspirate din cultura orientală ce apelează la uleiuri esențiale, pietrele calde ce topesc stresul. De asemenea, înseamnă împachetările cu nămol din lacul Techirghiol.
Ana Aslan Heath Spa din stațiunea Eforie combină străvechile ritualuri de relaxare cu programele de reîntinerere sau de reconturare a siluetei.

Ana Aslan Health Spa din stațiunea Eforie este  un templu modern al relaxării, sănătăţii şi frumuseţii.

Aflat la malul mării, în incinta Hotelului Europa, unul dintre cele mai renumite hoteluri de pe întreg litoralul românesc, nu doar din stațiunea Eforie Nord, elegantul centru Ana Aslan Health Spa este o oază de revitalizare pentru trup, minte şi spirit. Aici beneficiezi de terapiile balneare tradiţionale cu apă sărată şi nămol sapropelic din Lacul Techirghiol, te simți ca o regină răsfățată de masajele și dușurile revitalizante și ca un fotomodel după ce apelezi la procedurile inovatoare cu laser, ultrasunete sau ionizare.
Nimic nu va mai putea întuneca fericirea pe care trupul tău o va transmite după câteva ore petrecute aici, iar ochii tăi vor radia tinerețe și relaxare, căci vârsta nu însemnă o cifră, înseamnă o stare de spirit pe care o poți dobândi cu ușurință, la SPA, de exemplu.

Lasă un comentariu...

*