Aqua Park din stațiunea Eforie, județul Constanța

Nu de puține ori mi-am imaginat că pentru cel puțin trei luni îmi schimb domiciliul permanent cu Litoralul, cu terasele, cu sezlongurile protejate de umbrele, cu viața de noapte (dar cea liniștită) când zăbovești la un pahar de vin într-un restaurant cochet și chiar cu un Aqua Park gigant, unde cuvântul cel mai potrivit ce-l descrie este distracție.

Aqua Park din statiunea EforieAmator sau nu, este extrem de plăcut să privești oamenii mici și mari deopotrivă cum se bucură de răcoarea apei într-o zi însorită.

Se mai ridică întrebarea dacă îți dorești să asiști la toată nebunia celor mici, la țipetele de bucurie atunci când se aruncă pur și simplu în apă sau coboară în goană pe toboganele ce par să nu se mai termine sau, din contră, mizezi pe ceva mai select, de ce nu mai intim, o piscină mai retrasă. Da, mai intim. Cu toate că poate părea greu de crezut, există un loc de genul acesta pe Litoralul românesc, chiar în Eforie Nord.

La Adult Pool&Pool Bar îţi poţi testa limitele.

De fapt, anul acesta a avut loc marea inaugurare a celui mai mare Aqua Park, cu o capacitate de 3.000 de locuri.
Astfel, Eforie Nord devine un loc cu potențial crescut de distracție, fiind recomandat, fără restricție, tuturor categoriilor de vârstă, de la mic la mare. Și pentru că suntem atrași de nou, cu siguranță Aqua Park-ul nu va trece neobservat, conceptul său inedit va atrage numeroși amatori de distracții și va frânge numeroase inimi la despărțire.
Cu ce ne încântă Aqua Park din stațiunea Eforie?
Este greu să începi de undeva, pentru că totul a fost conceput pentru a te face să-ți petreci o zi întreagă aici, fără a te plictisi.
Cap de listă sunt toboganele, ce ar fi un Aqua Park fără ele? Cinci la număr ele au fost împărțite pe categorii, cum ar fi:
1. MULTIPISTA – modelul cu patru piste paralele devine locul potrivit unde curajoșii, mai mici sau mai mari, se întrec pentru a ajunge în bazinul de la bază. Nimic nu se compară cu alunecarea accelerată pe o suprafață umedă.
2. RAPID RIVER este denumirea toboganului ce imită cursul unui fluviu. Întreaga experiență o trăiești de la bordul unui colac uriaș. Dacă ești adeptul senzațiilor tari, cu siguranță o singură cursă îți va fi insuficientă.
3. BLACK HOLE – dacă nu ai probleme cu inima sau cu spațiile închise, îți recomand să-l încerci pe ce de-al treilea. Distracția va căpăta o altă denumire, Black Hole, prin tunele închise, șerpuite, presărate cu tot felul de surprize.
4. KAMIKAZE – dacă vrei să te sacrifici într-o misiune a curajului, nu-ți rămâne decât să optezi pentru acesta. Pe măsură ce te vei apropia de piscină, viteza va crește, pulsul ți se va mări, iar adrenalina va atinge un nivel superior. Experiența este unică, creează dependenţă.
5. TOBOGA – ultimul, dar nu cel din urmă, este toboganul şerpuit care te provoacă la o călătorie ameţitoare.
Dacă eşti genul mai aşezat, dar n-ai vrea să stai departe de piscină, zona dedicată adulţilor, cu piscină de 800 mp şi adâncime de 140 cm va deveni locul tău de refugiu. La Adult Pool&Pool Bar îţi poţi testa limitele, în cât timp poţi parcurge lungimea bazinului, pentru ca în final să-ţi recompensezi efortul cu una dintre cele mai savuroase băuturi de la barul din preajmă.

Eforie Nord devine un loc cu potențial crescut de distracție.

În zona VIP ai parte de intimitate, pe care unii o caută, alţii o ocolesc. Cert este că aici te poţi bucura în linişte de zilele frumoase de vară alături de prieteni şi familie. Aici simţi cum concediul îşi face efectul, te destinzi şi te răsfeţi.
Până acum v-am ţinut în suspans părinţi, dar şi voi aveţi locul vostru alături de cei mici. Un sector întreg vă este dedicat şi poartă denumirea de Kids Zone. Astfel, cât timp năzdrăvanii sunt preocupaţi de tobogane, centru de activităţi şi piscina generoasă de 60 cm adâncime, îi puteţi supraveghea cu uşurinţă din zona food sau vă puteţi alătura distracţiei.

Vara aceasta, mai mult ca oricând, ai liber la distracție!

După atâta soare şi atâtea curse, este cazul să mai şi mâncăm. În cadrul Eforie Aqua Park găsiţi preparate proaspete şi apetisante care vin în completarea experienţei distractive şi relaxante.
Vara aceasta, mai mult ca oricând, ai liber la distracție!

Lasă un comentariu...

*