Clubul Le Gaga din Mamaia, județul Constanța

Clubul Le Gaga din Mamaia nu este pentru cei care îşi planifică vacanţa la buget fix, fără surprize şi fără momente palpitante.

Clubul-Le-Gaga-din-MamaiaNu este pentru cei care se duc la culcare devreme şi nu îndrăznesc să guste din bucuriile incitante ale vacanţei la mare. Clubul Le Gaga este locul de joacă pentru aceia care numără stelele pe cer între două pahare de cocktail, sunt în miezul acţiunii pe ringul de dans şi ştiu să aprecieze luxul unei piscine private cu un design spectaculos.

Le Gaga este pur şi simplu decorul în care toate aceste vise devin realitate…

Dacă vreţi să vă măriţi semnificativ şansele de a întâlni o celebritate la mare, atunci trebuie să treceţi prin clubul Le Gaga. Actori şi cântăreţi, feţe cunoscute din înalta societate românească şi internaţională, sportivi, armatori, prinţi şi moştenitori ai unor averi importante vin aici pentru a regăsi atmosfera stilată a cluburilor exclusiviste din Monaco, Dubai sau SUA.

Clubul Le Gaga din Mamaia: locul de joacă al celor mari, frumoşi şi în pas cu moda

Barmanii fac spectacol, iar animatoarele întreţin atmosfera încinsă de la apusul soarelui până în zori de zi. Băuturile sunt atent selecţionate, doar cele mai fine şi rafinate, potrivite gusturilor clienţilor.

Concertele live sunt una dintre principa­lele atracţii ale clubului. Nume consacrate vin aici pentru show-uri speciale, unicat şi de senzaţie.

Vi s-a făcut foame? Restaurantul cu specific italian vă aşteaptă cu delicatese pe care cu siguranţă le veţi aprecia. Iar în timpul zilei, obosiţi după petrecerea de noaptea trecută, vă puteţi revigora cu câteva lungimi de piscină, apoi o binemeritată odihnă pe şezlonguri sau sub baldachine.

 

Ce ne-a plăcut?

Clubul Le Gaga din Mamaia nu este un loc. Este o atitudine şi o stare de spirit. Este zâmbetul învingătorilor şi chiotul rebel al tinereţii. Le Gaga e sofisticat sau relaxat. Nu are aceeaşi definiţie pentru toţi clienţii săi. Deşi asemănători la gusturi şi ati­tudine, fiecare îşi caută propria evadare, propriul vis.

Lasă un comentariu...

*