Gravity Park din orașul Constanța, județul Constanța

Gravity Park din orașul Constanța nu este recomandat celor slabi de inimă. Aici puteţi vedea adolescenţi şi tineri pe role, executând salturi care parcă sfidează gravitaţia. Sau oameni în căţărare liberă, fără frânghie şi pinioane. Însă pentru toţi cei pasionaţi de sporturile extreme, Gravity Park este unul dintre principalele puncte de atracţie ale oraşului Constanţa.

Gravity-Park-din-orasul-ConstantaDe ce a apărut Gravity Park?
La inaugurare, pe 24 mai 2008, mulţi oameni (localnici şi turişti deopotrivă) şi-au exprimat mirarea în legătură cu oportunitatea unui astfel de loc de distracţie. Nu părea să aibă nimic de-a face cu distracţiile tradiţionale de pe Litoral. În prezent, Gravity Park din orașul Constanța este frecventat de numeroşi practicanţi ai sporturilor extreme, atât amatori, cât şi profesionişti.
O popularitate binemeritată
Mulţi sportivi vin aici pentru că Gravity Park este cel mai mare complex de acest fel din România. A ajuns deja celebru graţie competiţiilor naţionale de sporturi extreme care se desfăşoară aici.

Gravity Park – locul unde amatorii de senzați tari își dau întâlnire.

Cei pentru care viaţa fără un exces de adrenalină ar fi prea fadă şi plictisitoare vin la Gravity Park cât de des pot, încercându-şi rezistenţa fizică, talentul şi ambiţiile pe traseele de role, zona pentru dirt jumping, căţărare liberă şi trial. Toate acestea, alături de facilităţi, ocupă suprafaţa impresionantă de 8.500 metri pătraţi.
V-am stârnit curiozitatea? Gravity Park vă aşteaptă să-l descoperiţi pe malul sudic al Lacului Tăbăcărie, în fiecare zi, între orele 9 şi 19.

Sursa foto: visual.outcasts

Lasă un comentariu...

*