Maritimo Shopping Center din orașul Constanța, județul Constanța

Inaugurat în toamna anului 2011, cel mai mare complex comercial de pe Litoralul românesc oferă o alternativă pentru petrecerea timpului liber, atât pentru constănţeni, cât şi pentru turiştii de pe întreg Litoralul.

Maritimo-Shopping-Center-din-orasul-ConstantaMaritimo Shopping Center din orașul Constanța reuşeşte să comprime într-o suprafaţă de 50.000 mp, indiferent de anotimp, un adevărat univers al petrecerii timpului liber.

Modă, confort şi distracţie la malul mării

Geometria formelor, dinamica luminii, zonele verzi combinate cu fântânile arteziene realizează un parcurs armonios care asigură vizitatorilor un loc de întâlnire atât cu brandurile internaţionale, cât şi cu cele autohtone.
Îmbinarea perfectă dintre shopping şi divertisment i-a asigurat brandului Maritimo încă de la deschidere un succes deosebit. Acesta este locul în care micile boutique-uri stilate şi cele mai mari hypermarketuri din oraş se regăsesc în același spațiu, unde savoarea covrigilor româneşti de altădată se contopește cu aromele ceaiurilor orientale, aducând laolaltă vizitatorii de toate vârstele.
Zonele de joacă pentru copii, cinematografele, librăriile şi magazinele cu jucării îi atrag ca un magnet pe cei mici, care nu pot să rateze nicio vizită la centrele cu animale de companie sau o plimbare cu trenuleţul interactiv. Experiențele 3D pe unul din cele 1.700 de locuri ale celor opt săli de cinematograf devin repere pentru petrecerea timpului liber atât pentru copii, cât și pentru părinții acestora. Simulatoarele electronice completează momentele de bucurie ale celor mai mici dintre vizitatorii Maritimo, lăsându-le timp celor mai mari pentru a se delecta la o partidă de biliard.

Maritimo Shopping Center din orașul Constanța cel mai spectaculos spaţiu pentru petrecerea timpului liber.

Centrele sportive interioare şi exterioare au devenit locuri de întâlnire pentru tinerii pasionaţi de sport, iar evenimentele desfăşurate în parcarea de peste 2.000 de locuri strâng laolaltă mii de spectatori. Sub cupola Maritimo Shopping Center și-a găsit locul și cea mai mare sală de fitness, Pure Jatomi, care datorită spațiului generos și a facilităților deosebite pe care le oferă abonaților săi a devenit un punct de reper pentru pasionații de mișcare. Calitatea aparatelor, calificarea instructorilor, precum și sistemul deosebit de abonamente oferă într-un spațiu de peste 1.500 mp cea mai interesantă experiență sportivă indoor de la malul mării.

Moda nu are frontiere şi vârstă. Dacă nu credeţi, veniţi în Maritimo Shopping Center din orașul Constanța pentru a descoperi hainele care vă reprezintă personalitatea cel mai bine!

O altă atracție pentru constănțeni, dar și pentru turiștii aflați pe Litoral o reprezintă partidele de squash, Maritimo fiind singurul loc din oraș care oferă două terenuri pentru practicarea acestui sport.
Atmosfera rafinată și familiară a cafenelelor şi restaurantelor de sub cupola Maritimo Shopping Center invită vizitatorii la petrecerea unei pauze liniştite pe parcursul unei călătorii prin lumea cumpărăturilor.

Maritimo Shopping Center asigură și celor mai exigenți vizitatori o experiență completă de shopping.

O oprire în zona Food Court ne conduce într-o experiență gastronomică internațională (West Side) în care savoarea preparatelor mediteraneene reprezentate de bucătăria grecească (Gyros) sau de cea italiană (Pasticeria D’Italy si Trattoria 5 Minuti) se îmbină armonios cu mâncarea asiatică (Chopstix) sau cu cea românească (Rustic, SeaFood House). Maritimo este locul în care iubitorii brandurilor celebre își oferă un moment de răgaz la KFC, pentru a gusta delicioasele preparate din carne de pui, sau pentru a se alătura poveștii Starbucks, savurând cele mai bune cafele într-una dintre cele 14.000 de cafenele Starbucks din lume.
Auchan, Zara, Bershka, Pull & Bear, Peek & Cloppenburg, Stradivarius, Oysho şi Massimo Dutti sau H&M, C&A şi New Yorker, IStyle, Poema, LC Waikiki, Sephora, Aldo, alături de alte peste 100 de nume sonore, s-au alăturat Maritimo Shopping Center.

 

Ce ne-a plăcut?

Concertele, de calitate, evenimentele sportive, expoziţiile de artă sau târgurile tradiţionale sunt doar câteva dintre momentele în care Maritimo se implică activ în viaţa socială a oraşului, reuşind să ofere clipe de bucurie prietenilor săi.

Lasă un comentariu...

*